Uppsala Basket på besök

Uppsala Basket på besök

Hemmamatcherna duggar tätt när Borås tar emot Uppsala Basket på måndag i Boråshallen

Efter vinsten mot Södertälje i fredags är det nu dags för match igen, den här gången kommer Uppsala på besök. Trots en fördröjd matchstart lyckades hemmalaget hålla stånd mot tabelltoppens Södertälje i en match där ledningen byttes många gånger. Detta tyder på bra lagmoral och förmågan att ta viktiga beslut när matchen står och väger. Självklart kommer Borås ta med sig detta och mer när man nu tar emot Uppsala.

Uppsala kommer senast från en förslust mot Sundsvall Dragons och har inte spelat match på nästan en vecka vilket gör dem riktigt farliga då de lär vara riktigt sugna på att åka hem med en vinst i bagaget. Senast lagen mötte varandra var i Fyrishov där Uppsala lyckades punktera matchen i slutsekunderna och vinna med 100-96. Då var det Benjamin Smith, Rickard Eriksson och Tim Withworth som ledde laget på den offensiva halvan. Det är också de här tre herrarna man absolut måste se upp med, alla är riktigt skarpskyttar och Benjamin Smith är inte helt olik vår egen Kellen McKoy i sin spelstil. Den kampen i sig är kommer bli värd att följa. Sedan får vi absolut inte glömma ligans längsta och kanske största spelare Martin Kohlmaier som med sina 217cm är riktigt farlig under korgarna.

Missa inte chansen att få en riktigt bra start på veckan och kom och se när Borås försvarar sin vinnartrend mot Uppsala Basket på måndag 19:10 i Boråshallen!

För er som inte har möjlighet att se matchen på plats i Boråshallen så är det bara att slå på TV10 19:00 för att se matchen live.

/Oskar Andersson

Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här