Ytterligare en kamp om slutspel

Med 7 gjorda poäng ligger vi före Uppsala i tabellen. Alltså bara 3 st mål, i inbördes möte, är skillnaden mellan oss och dem . Behöver väl inte säga mer för att få er att förstå hur viktig kvällens drabbnig är för oss för att fortsätta ligga före Uppsla i tabellen.
I början av säsongen så var rädslan att förlora större än viljan att vinna, efter tisdagens vinst mot Solna så känner jag precis tvärt om. Nu vågar vi gå ut och leverera, vi spelar hårt och respektlöst och kanske är det precis det som avgör matchen mot Solna när vi sätter Rudy Mbemba på straffkastlinjen istället för att låta han göra layup i slutet av matchen. Mot Solna visste vi vad som krävdes av oss och på samma sätt har vi förberett oss inför kvällens drabbning.
Uppsala har en stark första femma där många kan göra poäng och det blir viktigt för oss att spela ett bra lagförsvar och inte fokusera för mycket på vissa spelare. Med endast åtta matcher kvar så finns det inga lätta matcher eller matcher som inte spelar någon roll, fem lag slåss om fyra slutspelsplatser och vi skall med er publikens hjälp ta vår fjärde raka hemmavinst.
 
Se upp för Uppsalas Gordon Watt som leder skytteligan samt veteranen Fredrik Jönzen som har en förmåga att spela bra i Boråshallen. I Boråslinnena är det Robin Ryan och Andreas Karlsson som har en stigande formkurva och det krävs att dessa spelare alltid vågar ta för sig för att backa våra andra spelare.
 
Vi vill önska en trevlig kväll till vår publik, sponsorer och vänner som som hjälper oss till slutspel! Med vänlig hälsning Assistant Coach Magnus Jason
Tweet about this on TwitterShare on Google+Share on FacebookEmail this to someone
 
Boråshallen / Kansli
(Bockasjögatan 2 Borås)
Bodahallen
(Milstensgatan 25 507 42 Borås)
Sjöbohallen
(Nolhagagatan 7 506 43 Borås)
Björkängshallen
(Klinikvägen 504 57 Borås)
Hestrahallen
(Hestra ringväg 6 504 70 Borås)
Almåshallen
(Västra Nygatan 20 504 38 Borås)
Erikslundshallen
(Campinggatan 1 506 40 Borås)
Engelbrektshallen
(Engelbrektsgatan 14, 506 36 Borås)
Daltorpshallen
(Stora Tvärgränd 1, 504 33 Borås)

Hitta till våra baskethallar

Klicka här