Avslutning för vår breddverksamhet

I tisdags den 24 maj hade klubben sin sedvanliga avslutning. Vi var ungefär 300 personer (barn, ungdomar, ledare och föräldrar) som umgicks i Engelbrektshallen.

Det var spelare från Basketskolan upp till våra Div 2-lag på dam och herr. Vi hade tävlingar alla mot alla dribbling, då man jobbade parvis hand i hand med en boll dribblande och kompisen försökte slå ut motståndarnas bollar utanför området. Ett mycket uppskattad tävling både bland barn och vuxna. Det var stora applåder till vårt Olympic-lag som visade upp sin dribblingsförmåga. Vårt rullstolslag var representerat men med hänsyn till barnen så undvek de att vara med i tävlingarna pga skaderisken. Sedan var det skottävlingen ”Bomb Out” där även dagens prisutdelare, vår liga spelare Jakob Sigurdarsson, fick se sig besegrad.

Avslutningsvis var det diplomutdelning till alla barn i åldern 8-12 år. Sedan var det en traditionell (sedan 1978) prisutdelning för de lag som hade spelat seriespel. Då delades det ut pris i alla lag i de olika kategorierna: Träningsflit, MIP (Most Improve Player) och MVP (Most Value Player).

Lag Träningsflit MIP MVP
Dam Div 2     Stina Björqvist Isabel Saikkonen Felicia Wiland