PRESSRUM

Borås basket

Pressansvariga

Jonas Sehlin

 

James Pedersen, pressvärd (matchdagar)

076-787 90 23

Matchdag

Ackreditering till matcher behövs inte under grundserien men uppvisa alltid presslegitimation vid entrén. Till matcher i slutspelet vill vi att man ansöker om ackreditering via mejl till magnus.strahle@borasbasket.se. I Boråshallen finns en markerad pressläktare på sektion G och en hytt för radiosändningar (plats för en). Fotografernas bord är placerat nära korgen vid kortsidan närmast entrén.

Fika serveras på pressläktaren och vid fotografbordet i halvtid. För mer information kontakta någon av de pressansvariga. Presskonferenser genomförs inte under grundserien. Det är istället okej att göra intervjuer på planen efter slutsignal. Det finns möjlighet att stanna kvar i hallen efter matchen och skriva. Kontakta pressvärd eller vaktmästare för Internet-access.

Namn och logotypes

Vi vill också poängtera att alla namn och logotypes för Borås Basket och våra samarbetspartners tillhör respektive organisation och får inte användas utan skriftliga tillstånd och vägledningar. Vi hänvisar till respektive organisations hemsida och/eller pressavdelning.

Fotograf

Behöver ni hjälp med en lokal fotograf kan vi rekommendera Johan Valkonen. Han säljer matchbilder till dags- och kvällspress över hela landet och finns närvarande på de flesta matcher.
Kontakt: Johan Valkonen, 070-333 38 41

070-582 40 65

Pressmaterial

MENY