Gå på damlagsmatch

Enjoy The Passion

Gå på damlagsmatch

Information

Våra damer älskar att spela basket inför publik – Och turligt nog så är ju basket världens mest spännande och actionfyllda livesport. Ta chansen och passa på att njuta av passionen på plats tillsammans med andra åskådare i Boråshallen du också!

Fri entré

Våra matchsponsorer ger oss förutsättning för att vi ska kunna bjuda på Entrén till samtliga hemmamatcher med damlaget. Alla är välkomna!

Boråshallen

Hemmamatcherna för vårat damlag spelas i Boråshallen. Vanligtvis spelas hemmamatcherna på lördagar och söndagar kl.16:00 eller 17:00. Längst ner på sidan hittar ni adresser och karta till våra baskethallar.

KIOSK

På damlagsmatcherna har vi en välfylld kiosk med bl.a korv, godis, dricka, kaffe och kaka. Kiosken har öppet en timma innan match.

Parkering runt Boråshallen

För dig som tar bil till matchen finns parkeringar i direkt anslutning till Boråshallen. Där kostar det 2 kr/tim. att parkera. För att slippa kö till biljettautomat betalar du enklast via sms till Inteleon SMS Park: 070-040 40 40.

Platserna intill arenan brukar inte alltid räcka till. Skulle det vara fullt hänvisar vi till parkeringen under motorvägen och bort mot Gina Tricot-huset. Det finns även andra parkeringar på ca fem minuters promenadavstånd från Boråshallen.

Tillgänglighet för rullstolsburna

I Boråshallen finns ett antal platser speciellt anpassade för rullstolsburna samt ledsagare. Den stora rullstolssektionen finns centralt, högst upp på den östra långsidan. Hiss finns från Boråshallens foajé (västra sidan). Efter matchen slut finns möjlighet att undvika köer till hissen genom att rulla ut via dörrarna på baksidan (norra sidan).

Fick du inte svar på alla frågor?

Kontakta klubben på info@borasbasket.se

Balldy

Borås Basket har en officiell maskot. Han heter Balldy och föddes hösten 2012. Sedan dess har Balldy varit en stadig och pålitlig underhållare i Boråshallen. Och ibland även på bortaplan. Om du vill träffa Balldy så är det säkraste tipset att besöka Borås Baskets hemmamatcher. Du känner lätt igenom honom tack vare hans skalliga basketbollformade huvud och hans hy som går i orange.

När det beslutades att Borås Basket skulle ha en maskot på hemmamatcherna i Boråshallen så hölls en omröstning med hjälp av Borås Tidning. Den skalliga mannen med en basketboll som huvud vann. Namnet Balldy, som är en blandning av engelskans ”skallig” och ”boll”, hittades på av personalen på Borås Baskets kansli.

Balldy har burit två olika tröjnummer – 1 och 3. Balldys bästa vänner är maskotarna Dunkan Slammer från Uppsala och Ally Optic från Nässjö.MENY