Gå på damlagsmatch

Enjoy The Passion

Gå på damlagsmatch

Information

Våra damer älskar att spela basket inför publik – Och turligt nog så är ju basket världens mest spännande och actionfyllda livesport. Ta chansen och passa på att njuta av passionen på plats tillsammans med andra föräldrar, syskon, släkt och vänner du också!

Fri entré

Våra matchsponsorer ger oss förutsättning för att vi ska kunna bjuda på Entren till samtliga hemmamatcher med damlaget. Alla är välkomna!

Almåshallen

Hemmamatcherna för vårat damlag spelas i Almåshallen. Vanligtvis spelas hemmamatcherna på söndagar kl.17:00. Längst ner på sidan hittar ni adresser och karta till våra baskethallar.

KIOSK

På damlagsmatcherna har vi en välfylld kiosk med bl.a toast, godis, dricka, kaffe och hembakat. Kiosken har normalt sett öppet från kl. 16:00 på matchdagar. Om matchtiden är annan tid än 17:00 så är kiosken alltid öppen en timma före matchstart.

Parkering

Almåshallen har parkering i anslutning till hallen. Informationstavla om parkeringsavgifter finns på parkeringarna.

Tillgänglighet för rullstolsburna

Almåshallen har läktare en våning upp, i entréplan finns tillgång till hiss som tar er upp till läktaren. I Almåshallen har rullstolsburna goda förutsättningar att avnjuta en basketmatch live.

MENY