Intervjuer

INTERVJUER

SE EFTER-MATCHEN-INTERVJUER

2018-10-02 Intervjuer efter Borås vs Jämtland

Intervjuer med Torbjörn Gehrke (headcoach i Jämtland), Adam Rönnqvist (spelare i Jämtland), Nimrod Hilliard IV (spelare i Borås) och Henrik Carlsson (assisterande coach i Borås).

2018-10-16 Intervjuer efter Borås vs Norrköping

Intervjuer med Adnan Chuk (headcoach i Norrköping), Andreas Person (spelare i Norrköping), Brian Fitzpatrick (spelare i Borås) och Henrik Svensson (headcoach i Borås).

2018-09-25 Intervjuer efter Borås vs Uppsala

Intervjuer med Jens Tillman (headcoach i Uppsala), Axel Nordström (spelare i Uppsala), Mike Moore (spelare i Borås) och Henrik Svensson (headcoach i Borås).

2018-10-26 Intervjuer efter Borås vs Köping

Intervjuer med Panagiotis Nikolaidis (headcoach i Köping), Henrik Svensson (headcoach i Borås), Marcus Tyus (spelare i Borås) och John Brändmark (spelare i Köping).

2018-11-06 Intervjuer efter Borås vs Umeå

Intervjuer med Jesper Gustavsson (headcoach i Umeå), Jakob ”Iceman” Sigurdarson (spelare i Borås), Henrik Svensson (headcoach i Borås) och Omar Krayem (spelare i Umeå).

2018-11-14 Intervjuer efter Borås vs Wetterbygden

Intervjuer med Boris Balibrea (headcoach i Wetterbygden), Henrik Svensson (headcoach i Borås), Nimrod Hilliard IV (spelare i Borås) och Carl Engström (spelare i Wetterbygden).

MENY