Basketlördag med dubbla matcher

På lördag blir det riktigt fin basketunderhållning i Boråshallen. Borås Basket Dam möter Luleå klockan 15:00 och klockan 19:04 tar herrarna emot Södertälje BBK. Vi har tagit fram ett erbjudande som gör att du endast behöver köpa en biljett för att se båda matcherna. Vi kallar det ”En biljett – 200% basket”.

Biljettpaket till båda matcherna går att köpa här. 

Då betalar du bara för en match, och går på den andra matchen helt gratis. Genom att köpa förköp får du en reserverad plats i Boråshallen samtidigt som du slipper köa.

Det går även att köpa biljetter i entrékassorna på matchdagen. De öppnar en timme före respektive uppkast. Köper du en biljett till Borås Basket Dam mot Luleå Basket gäller även den biljetten till kvällens match mellan Borås Basket Herr och Södertälje BBK. 

Restaurang Gastronomi Elva kommer öppna portarna vid 14:30 och ge möjlighet för dig att följa matcherna samtidigt som du avnjuter mat och dryck. De håller även öppet mellan matcherna. De har inte möjlighet att ta fler bordsbokningar men det finns möjlighet till drop-in i mån av plats under hela eftermiddagen och kvällen. Är bordsserveringen fullsatt finns möjlighet att köpa en wrap och dricka i baren. 

Klicka här för att läsa om lördagens meny.

Vi ses i Boråshallen på lördag!