Sahlén tar klivet upp i A-truppen

Snart 18-årige Gaston Sahlén, som spelat i klubben sedan barnsben, blir den 13:e spelaren i Borås Baskets lagbygge. Den två meter långe forwarden har tränat med klubben under försäsongen, och nu när signaturen sitter på kontraktet får Borås laguppställning inför säsongsstart ses som komplett.

Gaston har under försäsongen imponerat stort med sin höga spelförståelse trots sin unga ålder. Han har under tiden han tränat med oss bevisat att han är mer än värd en plats i ligatruppen, kommenterar assisterande coach Henrik Carlsson.

Följande 13 spelare kommer representera Borås Basket under säsongen 2020/2021:
Fredrik Andersson, DeAndre Davis, Max Lundström, John Brändmark (ny från Köping), Filip Hellgren, Andreas Person, Ludvig Johansson, Jeremy Harris (ny från Atomeromu, Ungern), Avery Woodson (ny från Kouvot, Finland), Marek Klassen (ny från BC Kyiv, Ukraina), Simon Gunnarsson, William Gutenius, Gaston Sahlén (ny, egen produkt).