Biljettinformation

Basket är en av världens mest spännande och actionfyllda livesporter. Njut av passionen tillsammas med andra svartorange supportrar på plats i Boråshallen och stötta vårt lag i SBL och Svenska Cupen.

För våra hemmamatcher i SBL och Svenska Cupen köper man förköpsbiljetter via biljettfliken på vår hemsida.  

Insläppet öppnar 90 minuter innan matchstart.

Observera väskförbud; Polismyndigheten har fattat beslut om att det nu råder totalt väskförbud vid större evenemang, där bland annat Borås Baskets matcher i SBL och Svenska Cupen innefattas.

Under säsongen kommer det endast att gå att köpa platsspecifika biljetter till våra matcher. Det kommer alltså inte längre vara möjligt att köpa ONUMRERADE biljetter i Boråshallens entré i samband med matchen!

Om man har problem med att köpa biljetter online så finns hjälp att få i Boråshallens foajé i samband med match. Där kommer du kunna få hjälp att köpa biljetter med Swish-betalning eller kontanter.

Media; maila [email protected] för mediapass.

Årskort för säsong 24/25;

Sittplats läktare (alla hemmamatcher under säsongen inklusive slutspel):

Vuxen 2 395 kr

Ungdom/Pensionär 1 995 kr

När man köper årskort ingår det 5 extra "lösbiljetter" som kan användas under grundserien. Ni blir inbjudna till en lunch med spelarna under säsongen. Det ingår också en nydesignad halsduk.

Säkra din egen plats genom att klicka på bilden nedan!

Välkommen!

För bortasupporter

Borås Basket välkomnar alla bortasupportrar till match i Boråshallen. Sektion A är närmast bortalagets lagbänk.

Tillgänglighet för rullstolsburna

I Boråshallen finns ett antal platser speciellt anpassade för rullstolsburna samt ledsagare. Den stora rullstolssektionen finns centralt, högst upp på den östra långsidan. Hiss finns från Boråshallens foajé (vänstra sidan).

Parkeringsinformation runt Boråshallen

För dig som tar bil till matchen finns parkeringar i direkt anslutning till Boråshallen. Fri parkering på vardagar efter kl 18.00 och helger. Parkerar du på andra tider betalar du 2 kr/timmen och gör det smidigast genom att använda Easyparks-app till iPhone eller Android.

Platserna intill arenan brukar inte alltid räcka till. Skulle det vara fullt hänvisar vi till parkeringen under motorvägen och bort mot Gina Tricot-huset. Det finns även andra parkeringar på ca fem minuters promenadavstånd från Boråshallen.

Huvudsponsor
Huvudpartner Ungdom
Guld
Silver
Brons
Partner
Member