Gå på SBL-match

Enjoy The Passion

Följ våra representationslag i SBL Herr och SBL Dam

Biljettinformation

Basket är världens mest spännande och actionfyllda livesport. Njut av passionen tillsammas med andra orangesvarta supportrar på plats i Boråshallen och stötta våra lag i SBL.

För våra hemmamacher i SBL Herr och Dam går det att köpa förköpsbiljetter via biljettfliken på vår hemsida. Köper du förköpsbiljetter får du en platsspecifik biljett och slipper köa för att komma in i Boråshallen. På matchdagar går det även att köpa onumrerade biljetter direkt i entrékassan. Numrerade biljetter har förtur till platserna.

Entrékassorna öppnar en timme innan matchstart.

Priserna gäller i Svenska Basketligans grundserie. I årskorten ingår samtliga hemmamatcher i Svenska Basketligan herr och dam, inklusive slutspel.

BILJETTER Grundserien 2021/2022
SBL Herr & Dam
Pris
Barn (0-6 år) FRI ENTRÉ
VUXEN 120 KR
RULLSTOL (INKLUSIVE LEDSAGARE) 120 KR
PENSIONÄR 80 KR
UNGDOM (7-17 ÅR) 60 KR
STUDERANDE (MED CSN-KORT) 60 KR
ÅRSKORT inkl. SBL Herr & Dam
ÅRSKORT (SLUTSPEL INGÅR) 2500 KR

 

För bortasupporter

Borås Basket välkomnar alla bortasupportrar till match i Boråshallen. I Boråshallen finns ingen specifik bortasektion. För matcher med vårt herrlag går det att köpa biljetter via biljettfliken på vår hemsidan. Där går det att välja specifika platser. För att se vårt damlag köper du biljett i entrékassorna innan matchen.

 

 

 

Tillgänglighet för rullstolsburna

I Boråshallen finns ett antal platser speciellt anpassade för rullstolsburna samt ledsagare. Den stora rullstolssektionen finns centralt, högst upp på den östra långsidan. Hiss finns från Boråshallens foajé (västra sidan).

Fick du inte svar på alla frågor?

Kontakta klubben på 033-41 12 25.

Parkeringsinformation runt Boråshallen

För dig som tar bil till matchen finns parkeringar i direkt anslutning till Boråshallen. Där kostar det 2 kr/tim. att parkera. Du betalar smidigast genom att använda Easyparks-app till iPhone eller Android.

Platserna intill arenan brukar inte alltid räcka till. Skulle det vara fullt hänvisar vi till parkeringen under motorvägen och bort mot Gina Tricot-huset. Det finns även andra parkeringar på ca fem minuters promenadavstånd från Boråshallen.

Balldy

Borås Basket har en officiell maskot. Han heter Balldy och föddes hösten 2012. Sedan dess har Balldy varit en stadig och pålitlig underhållare i Boråshallen. Och ibland även på bortaplan. Om du vill träffa Balldy så är det säkraste tipset att besöka Borås Baskets hemmamatcher. Du känner lätt igenom honom tack vare hans skalliga basketbollformade huvud och hans hy som går i orange.

När det beslutades att Borås Basket skulle ha en maskot på hemmamatcherna i Boråshallen så hölls en omröstning med hjälp av Borås Tidning. Den skalliga mannen med en basketboll som huvud vann. Namnet Balldy, som är en blandning av engelskans ”skallig” och ”boll”, hittades på av personalen på Borås Baskets kansli.

Balldy har burit två olika tröjnummer – 1 och 3.